Deptford says no to Tidemill becoming an academy

academies.sayingno.org

Dutch

» by

English to Dutch translation

Academy overlegdocument enkele belangrijke feiten. Wij zeggen, Ze zeggen
Financiën:

Zij zeggen: De Academie zou de diensten die zij levert verbeteren door ze te kopen rechtstreeks.

Wij zeggen: Ze zouden het kopen van het equivalent van de winkel op de hoek. De lokale overheid koopt het equivalent van de groothandel, waar de prijzen veel goedkoper zijn als het kan goederen en diensten te kopen op een veel grotere schaal.

Special Educational Needs (SEN)

Zij zeggen: De Academie nog steeds hetzelfde zou subsidie voor leerlingen met speciale onderwijsbehoeften ontvangen en zou nog steeds worden gecontroleerd door de LEA.

Wij zeggen: De lokale overheid zou geen handhavingsbevoegdheden met een Academy. Het zou het recht behouden om SEN bepaling te zullen toezien, maar zou juridisch niet in staat om in te grijpen in geval van een geschil of probleem. Ouders zouden niet langer kunnen raadplegen van de LEA moet iets mis gaan, zou zij hebben om de regering te contacteren.

toelatingscommissie en Term Data:

Zij zeggen: De Academie zou nog steeds volgende LEA leidraad voor opnames en staat zou zijn om zijn eigen termijn data vast te stellen.

Wij zeggen: De Academie (in een grote, gloednieuw gebouw) zou vrijwel zeker worden overtekend en op dat moment wordt het wettelijk recht op het toelatingsprocedure te wijzigen en de selectie beginnen. Kinderen beschouwd als ‘moeilijk’ kan de toegang worden geweigerd. Andere termijn data voor gezinnen met kinderen op meer dan een school zou zijn chaotisch.

Governance:

Zij zeggen: De Academie zou verantwoordelijk zijn voor de benoeming van zijn eigen presidenten.

Wij zeggen: Academie presidenten zijn geen verantwoording aan de ouders, de lokale overheid, of het publiek. Grote sponsors van de Academie, die kunnen particuliere bedrijven, krijgen automatisch een meerderheidsbelang van het bestuursorgaan.

Gebouwen:

Zij zeggen: De Academie zou meer controle over de gebouwen die zij gebruikt hebben en vrij zouden zijn te beheren en voor het onderhoud betalen.

Wij zeggen: De Academie zou daarbij eigendom van een actief betaald met geld van de belastingbetaler te worden. De nieuwe school maakt deel uit van een grote ontwikkeling betaald door het publiek, de overdracht van eigendom van een deel van de site zou leiden tot grote juridische, financiële en praktische problemen.

DE ACADEMIE voorstel heeft geen opvoedkundige VOORDELEN VOOR KINDEREN. SCHOLEN SAMEN STERKER ZIJN IN EEN de familie van scholen dan STAND ALONE SCHOLEN UIT VOOR WINST-EN CONCURRENTIE.

You must be logged in to post a comment.